nieuws

Feyyaz Berber wint Euregionale Architectuur Prijs 2012

Architectuur

Onlangs is Feyyaz Berber van RWTH Aken uitgeroepen tot winnaar van de Euregionale Architectuur Prijs 2012. Een tweede prijs ging naar Mattijs Brands van PHL Diepenbeek. Aryan Mirfendereski van de RWTH Aken ontving de derde prijs.

Feyyaz Berber wint Euregionale Architectuur Prijs 2012

 

 

 

De prijs wordt jaarlijks georganiseerd door Schunck*Architectuur en gaat naar de beste examenprojecten van de vijf architectuuropleidingen in Diepenbeek, Luik, Maastricht en Aken.

Uit circa 400 afstuderende studenten van het collegejaar 2011-2012 werden uiteindelijk 29 projecten genomineerd voor deelname aan de competitie. Deze 29 projecten zijn tot en met vrijdag 14 december gratis te bezichtigen in Maastricht. 

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel