nieuws

Bouw Keramiek Museum Jinzhou City gestart

Architectuur

In Jinzhou City, China is gestart met de bouw van het Keramiek Museum en de bijbehorende Mozaïek Tuin. Voor het ontwerp tekenden Casanova+Hernandez architecten uit Rotterdam.

Bouw Keramiek Museum Jinzhou City gestart

 

 

Het Keramiek Museum en de bijbehorende Mozaïek Tuin bevinden zich op een centrale plek in het Longqiwan gebied van de stad Jinzhou. De locatie is onderdeel van de ‘Jinzhou World Landscape Art Exposition’ van 2013, dat na afloop van de tentoonstelling een Central Park voor de stad wordt met daarin het ontwerp van Casanova+Hernandez architecten.

Jinzhou World Landscape Art Exposition is een grootschalige internationale tentoonstelling die innovatieve landschapsarchitectuur vanuit de hele wereld toont. Cultuur, innovatie, kunst en duurzaamheid zijn vervlochten concepten in het Keramiek Museum, dat is geïnspireerd op een rijke traditie uit het verleden en tegelijkertijd kijkt naar nieuwe oplossingen voor een duurzame toekomst.

  

 

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel