nieuws

Capita Selecta lezing Juliette Bekkering

Architectuur

In de Capita-Selecta lezingenserie ‘Women Pioneers’ is het donderdag 4 oktober de beurt aan Juliette Bekkering, oprichtster van Bekkering Adams Architects.

Capita Selecta lezing Juliette Bekkering

 

 

 

 

 

 

Het kantoor heeft speciale interesse in publieke en collectieve ruimtes en de hedendaagse transformatie van steden. In de ontwerpen van Bekkering Adams Architects is aandacht aan de inhoud van het ontwerp, zoals duurzaamheid, materialisering, het programma en de typologie. Deze sleutelwoorden moeten leiden tot gebouwen met een ziel en duurzame omgevingen die een beroep doen op de zintuigen.

In de reeks Capita Selecta: Women Pioneers heeft Rianne Makkink van Studio Makkink & Bey vijf uitsluitend vrouwelijke sprekers uit binnen- en buitenland uitgenodigd rond het thema pionieren. Voorafgaand aan Juliette Bekkering aanstaande donderdag zijn Rianne Makkink en StudioNL, Sigríður Sigurjónsdóttir en Ester van de Wiel aan het woord geweest. De reeks wordt afgesloten op 11 oktober door Christien Meindertsma.

De lezingen vinden plaats op donderdagavond, aanvang 20.00 uur, in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst. Toegang is gratis. Reserveren is niet mogelijk.

Reageer op dit artikel