nieuws

Agendatip: Kromhoutlezing door Rob Wagemans van Concrete

Architectuur

Een lezing van Rob Wagemans is geen suffe portfoliopresentatie, maar een stijlvol gepresenteerd bombardement van beelden, video’s en ideeën. Voor de Kromhoutlezing keert Wagemans terug naar zijn roots: de Amsterdamse Academie van Bouwkunst. Hier richtte hij tijdens zijn studie samen met Erik van Dillen en Gilian Schrofer Concrete op, een ontwerpbureau dat multidisciplinair werken niet alleen predikt maar ook in de praktijk brengt.

Agendatip: Kromhoutlezing door Rob Wagemans van Concrete

De Kromhoutlezing zal worden gehouden op 5 oktober aan de Amsterdamse Academie van Bouwkunst. Rob Wagemans zal vertellen over zijn ontwerpvisie en de samenwerking met bekende kunstenaars en ontwerpers voor verschillende succesvolle internationale projecten, zoals citizenM en het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart.

De lezing begint om 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Meer informatie kun je vinden op www.ahk.nl/bouwkunst

Reageer op dit artikel