nieuws

Stuur je interieurontwerp in voor ARC12

Architectuur

ARC12 Interieur is een initiatief van PLAN@OFFICE en de Architect. Deze prijs wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject en heeft als doel de werelden van ontwerp, opdrachtgeverschap en productvormgeving dichter bij elkaar te brengen. Tot 31 augustus kun je je interieurontwerp inzenden!

Stuur je interieurontwerp in voor ARC12

 

 

 

Onlangs een interieurontwerp gerealiseerd waarvan je vindt dat het gezien moet worden? Doe dan mee aan de ARC12 Interieur, onderdeel van de nieuwe ontwerpprijsvraag ARC12.

Elke ontwerper, afgestudeerd aan iedere erkende (interieur-)architectuur of designopleiding, kan meedingen naar ARC12 Interieur door het inzenden van een of meerdere interieurprojecten. Deze moeten zijn gemaakt in de periode tussen 1 augustus 2011 en 31 juli 2012 en in Nederland of België liggen.

Jury

De inzendingen worden beoordeeld door een jury die dit jaar bestaat uit Jeanne Dekkers (voorzitter), ontwerper Frans de La Haye, Daniela Schelle, interieurarchitect bij Kraaijvanger, en opdrachtgever Martin van den Berg, directeur van het Christiaan Huygens College in Eindhoven. Secretaris van de jury is Marit Overbeek, vakredacteur interieur & design de Architect.


Interieur met lamp Swan XL van Martela, via PLAN@OFFICE

Op basis van de ingezonden projecten selecteert de jury drie nominaties en een winnaar. De genomineerden lichten hun ontwerp op de dag van de prijsuitreiking tijdens ARC12 Talks toe.

Prijs

De winnaar ontvangt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op donderdag 22 november in Rotterdam de felbegeerde ARC Award. De prijs bestaat verder uit een geheel verzorgde interieurreis naar Japan, voor de duur van zes dagen.

Deelnemers kunnen zich tot en met vrijdag 31 augustus 2012 aanmelden op www.arc12.nl. Daar kun je ook de documentatie van de projecten uploaden. Bovendien is hier meer informatie te vinden over de deelnamevoorwaarden en hoe je kunt inzenden.


Tree kapstok van Martela, via PLAN@OFFICE

Reageer op dit artikel