blog

Blog – Installatie Reservoir

Architectuur

Door Jeroen Apers – Reservoir, een installatie van John Grade als onderdeel van het Italiaanse Arte Sella Sculpture Park in Borgo Valsugana.

Arte Sella is een internationale tentoonstelling van hedendaagse kunst in Val di Sella.  De expositie heeft een parcours genaamt ArteNatura die in de open lucht langs het bospad aan de zuidzijde van de Monte Armentera (gemeente Borgo Valsugana) voert, daar daar waar echte en unieke kunstwerken zijn gerealiseerd met stenen, bladeren, takken en stammen.

Sinds enkele jaren heeft de tentoonstelling zich uitgebreid bij Malga Costa, waar in een bijzondere en betoverende omgeving, diverse creatieve werken te zien zijn. Het meest bekende werk bij het publiek is de schitterende Cattedrale Vegetale (natuurlijke kathedraal), icoon van deze tentoonstelling. Haar grootsheid en schoonheid is ieder seizoen te bezichtigen: zo is de  kathedraal bedekt met sneeuw een uniek schouwspel.

Openingsdata:
november-februari 10-17 uur
maart-mei 10-18 uur
juni-september 10-19 uur
Oktober 10-18 uur
25 december: gesloten

Meer informatie over de manifestatie

Reageer op dit artikel