blog

Blog – Bijen voeden led-verlichting paviljoen The Hive at Kew

Architectuur

Door Jeroen Apers – De Koninklijke Botanische Tuin Kew in Richmond in de buitenwijk van Londen is naar eigen zeggen een van de meest verrassende tuinen in de wereld. Het heeft een grote diversiteit aan planten, bomen en ligt in een prachtig landschap waarin de geschiedenis en het culturele erfgoed terugkomt. In deze tuin is nu een innoverend paviljoen gerealiseerd waarin de natuur voorop staat.

Blog – Bijen voeden led-verlichting paviljoen The Hive at Kew

The Hive at Kew, een paviljoen in de Kew Gardens waarbij ontwerper Wolfgang Buttress geïnspireerd is door de bijenkorf-structuren. Het paviljoen is met sensoren verbonden met een echte bijenkorf waarbij de LED-verlichting reageert op de activiteit van de bijen.

Jeroen Apers Paviljoen Kew Londen

Reageer op dit artikel