blog

Blog – Barnitecture Teton Range Wyoming

Architectuur

The Barn, een onvervalst staaltje Barnitecture van Carney Logan Burke Architects in Teton Range Wyoming.

Blog – Barnitecture Teton Range Wyoming
Foto’s Audrey Hall

De ontwerpers hebben voor het Jackson Hole Mountain Resort hun best gedaan de Amerikaanse barn zoveel mogelijk te laten lijken op de traditionele boerderijen in Wyoming. De woning is 2400 vierkante meter groot en opgeleverd in 2016. De opdrachtgevers zochten een plek om hun aanzienlijke hoeveelheid gasten onder te brengen, een workout ruimte voor de dame van het huis die normaal gesproken buiten haar oefeningen doet maar in de winter een plek zocht met uitzicht op de omgeving. De heer des huizes wilde graag een garage met een keramische vloer voor zijn uitgebreide collectie van vintage voertuigen.

Barntecture in Wyoming door Carney Logan Burk

De nieuwe ‘schuur’ verwijst naar de schuren uit de 19e eeuw. De binnen en buitenkant zijn gemaakt van gerecycled (schuur)hout van Montana Reclaimed Lumber. Ook de ramen en de deuren zijn identiek aan de ramen uit de oude schuren. Daar houdt de vergelijking op. Alle voorzieningen zijn van deze tijd en geven de schuur zijn luxe.

Reageer op dit artikel