blog

Blog – Garage in huis

Architectuur

Als je een mooie auto hebt, dan wil je er ook de hele dag naar kunnen kijken. Dat moet de gedachte zijn bij het ontwerp van dit huis in Kyoto, met een keurig opgeruimde garage.

Blog – Garage in huis

Garage Terrace House in Kyoto is het huis van twee Japanse auto-enthousiasten, ontworpen door Yoshiaki Yamashita. De architect plaatste de garage midden in het huis, zodat het favoriete voertuig vanuit elke ruimte te zien is en onderdeel wordt van het interieur. Op deze ingreep na bleef het ontwerp simpel, met een ontbloten houten plafondconstructie en hooggeplaatste ramen die het zonlicht doen binnenstromen.

Garage in huis 6 Garage in huis 5 Garage in huis 4 Garage in huis 3 Garage in huis 2

Beeld: Fiji Tomita voor Yoshiaki Yamashita

Reageer op dit artikel