blog

Groeten uit Leiden

Architectuur

Reëel-virtuele architectuur, ze bestaat. Al tientallen jaren! Ze is vooral te zien in de volkswijken rondom de oude stadscentra van ons land, in de periode voorafgaand aan kerst tot en met driekoningen.

Groeten uit Leiden

 

 

 

Deze bijzondere vorm van architectuur is waarneembaar zonder Google Glass of Layar applicatie op je iPhone. Ze verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer het licht wordt en ze komt weer tot leven zodra het begint te schemeren.

Wat zou het effect zijn op de dagelijkse praktijk wanneer deze virtuele architectuur ook buiten het winterseizoen zijn intrede doet? Kunnen we dan het verduurzamen van onze woning achterwege laten? Hoeven we nog slechts de ruimte rondom ons zelf aan te pakken?

 Groeten uit Leiden _ Blog Heiko Bertram 

Reageren via redactie@dearchitect.nl of via facebook Heiko Bertram

Reageer op dit artikel