artikel

Video: Harm Tilman over Architectuur en Zorg

Architectuur

Harm Tilman bezoekt het Erasmus MC in Rotterdam. Hij bespreekt de bijzondere transformatie van het complex en de manier waarop stad en ziekenhuis meer in elkaar grijpen. Daarnaast bespreekt hij de diverse projecten en ontwerponderzoeken die in het nieuwe Digimagazine over Architectuur en Zorg aan bod komen.

Video: Harm Tilman over Architectuur en Zorg
Digimagazine Architectuur en Zorg

De ontwikkelingen in de zorg volgen elkaar razendsnel op. Hoe dragen architecten bij aan een prettige omgeving die het proces van genezing ondersteunt? Welke kansen liggen er nu de overheid inspeelt op een participatiesamenleving? In het nieuwe Digimagazine bespreken we diverse projecten en ontwerponderzoeken die inspelen op deze vragen.

Lees, luister en bekijk hier het Digimagazine Architectuur en Zorg >

Nog geen abonnee? Vraag een proefmaand aan en lees de Architect direct.

Reageer op dit artikel