Foto: Gert Jan van Rooijen

ARC20: Horismos in Vleuten - Studio Ossidiana

In response to a design competition organized by the Municipality of Utrecht (NL), Studio Ossidiana has developed a unique proposal for a new type of playground. The project consists in a walled labyrinth, an amphitheater, a waved enclosure and a sandpit designed for the courtyard of the newly built elementary school of Haarzicht.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Municipality of Utrecht & Obs Haarzicht

  • Ontwerpbureau

    Studio Ossidiana

  • Projectarchitect(en)

    Alessandra Covini, Giovanni Bellotti

  • Medewerkers

    Schoonenberg, Niki Revo, Filippo Garuglieri, Miriam Asghdom

  • Oplevering

    January 2020

  • Programma

    Playground

  • Plaats

    Vleuten

  • Aannemer

    Tomaello bv

  • Bruto vloeroppervlakte (m2)

    23 m2

  • Netto vloeroppervlakte (m2)

    23 m2

  • Voorlopig ontwerp

    February 2018

  • Definitief ontwerp

    March 2019

  • Aanvang bouw

    November 2019

  • Bouwsom inclusief installaties (€)

    45000

  • Bouwsom exclusief installaties (€)

    40000