Foyer met trap naar werkluchcafé

Verbouwing gemeentehuis Overbetuwe - De Twee Snoeken

De opgave voor de verbouwing van het Gemeentehuis in Overbetuwe vroeg om een totaalvisie van De Twee Snoeken. Daarvoor maakte het bureau een analyse van het bestaande gebouwcomplex. Hieruit is een ensemble ontstaan met een nieuw hart, dat de verschillende gebouwdelen op een ruimtelijke, integrale en logistieke wijze met elkaar verbindt.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Gemeente Overbetuwe te Elst

  • Ontwerpbureau

    De Twee Snoeken

  • Projectarchitect(en)

    Joost Roefs & Rutger Rouwendal De Twee Snoeken

  • Medewerkers

    Stefan Puts & Claudia Fransen & Joost Berkers De Twee Snoeken

  • Oplevering

    juli 2020

  • Plaats

    Architectenbureau De Twee Snoeken ‘s-Hertogenbosch

  • Adviseur constructie

    IA-groep te Duiven

  • Adviseur installaties

    Huisman Etech Experts BV te Druten - Megens Installaties te Druten

  • Adviseur akoestiek

    LBP-sight te Nieuwegein

  • Adviseur brandveiligheid

    LBP-sight te Nieuwegein

  • Aannemer

    Kuipers Bouw Heteren te Heteren

  • Interieurarchitect

    Ingrid Bekx De Twee Snoeken

  • Landschapsarchitect

    compositie 5 te Breda

  • Bouwmanagement

    Gemeente Overbetuwe te Elst

  • Voorlopig ontwerp

    december 2017

  • Definitief ontwerp

    maart 2018

  • Aanvang bouw

    april 2019