Christiane Wirth

ARC19: Alba's Play Den Haag - ANAROCHA architecture

De twee tot woning getransformeerde klaslokalen bevinden zich in een voormalig schoolgebouw in Den Haag. In de hoge en lichte woning zijn de woonfuncties rond een centrale speel- en woonruimte georganiseerd, als huizen om een plein. Licht en zichtlijnen verbinden de twee oude lokalen en zijn als ontwerpmethode ingezet om de centrale ruimte vorm te geven.

Projectgegevens

  • Opdrachtgever

    Carvalho Bernau

  • Ontwerpbureau

    ANAROCHA architecture, Den Haag

  • Oplevering

    Oktober 2018

  • Programma

    150m2 g.o. appartement

  • Plaats

    Den Haag

  • Adviseur constructie

    Bouwkundig constructie adviesbureau F.F. Verschoor, Voorburg

  • Adviseur installaties

    Lineair Bouwmanagement, Monster; Viega, Naarden

  • Adviseur bouwfysica

    Lineair Bouwmanagement, Monster

  • Adviseur brandveiligheid

    Lineair Bouwmanagement, Monster

  • Aannemer

    Spijker renovatie b.v., Den Haag

  • Interieurarchitect

    ANAROCHA architecture

  • Bouwmanagement

    Lineair Bouwmanagement, Monster

  • Netto vloeroppervlakte (m2)

    150 m2

  • Bouwsom inclusief installaties (€)

    150.000