Interieur - Ecologische en gebruikersvriendelijke thermostaat

Meteen bij het opendraaien van de kraan water op een constant blijvende temperatuur, die vooraf door de gebruiker zelf is in te stellen. Dit gemak biedt de Ecostat thermostaat van Hansgrohe.
Delen:

De Ecostat thermostaten zijn in twee varianten verkrijgbaar: de E-lijn, met elegante, organische vormen en de S-lijn, die er minimalistisch uitziet met geometrische vormen. Daarbij zijn ze voorzien van een verbeterd thermo-element, dat op temperatuur- of drukveranderingen reageert. De geïntegreerde heetwaterbegrenzer beschermt tegen verbrandingen dankzij de vooraf instelbare maximale temperatuur. Nog meer bescherming biedt de ‘SafetyStop’-heetwaterbegrenzer. Deze begrenzer blokkeert ongewenste toename van de watertemperatuur boven 38°C. Dankzij de zogenaamde EcoStop-functie bespaart de thermostaat zo´n 50% van de watertoevoer en daarmee ook energie en geld.

Het kraanhuis kon dankzij het nieuwe kardoes van 38 mm doorsnede slank worden uitgevoerd. Kenmerkend voor de Ecostat E zijn de afgevlakte grepen die een comfortabele temperatuurinstelling mogelijk maken. De konisch toelopende rozetten en de uitloop met de   vloeiende lijnen staan in contrast met heldere, rechte vormen. Rechtlijnig en zonder overvloedige details is de thermostaat uit de S-lijn. De cilindrische vorm van het bedieningselement in combinatie met de heldere geometrische lijnen, past perfect bij de badkamerkranen uit de series Focus S, Talis S, Metris S en Metropol S van Hansgrohe. De grepen zorgen voor een optimaal bedieningscomfort.

www.hansgrohe.nl