Nelskamp dakpannen; een positief beeld creëer je zelf!

Een positieve gedachte, een positief uiterlijk. Een goed voorkomen maakt je zekerder en als je tracht op ieder punt een beetje beter te zijn of te worden, moet iedere situatie te overwinnen zijn.
Delen:

Doordat het familiebedrijf Nelskamp in meerdere landen actief is, kan ten tijde van een minder gunstig klimaat juist een extra bijdrage komen uit een land met een gunstig klimaat. Dat is zeker het geval geweest in de afgelopen tien jaar waar Duitsland alle zeilen bij heeft moeten zetten om weer terug te komen in een goed draaiende economie. Dat is gelukt en heeft de welvaart op de Nederlandse markt daar zeker toe bijgedragen.Om die reden heeft Nelskamp altijd kunnen investeren en daarmee onder andere de continuïteit kunnen waarborgen.

Nu we allen weer met beide benen op de grond zijn komen te staan wordt een statement gemaakt met de introductie van een nieuwe, opnieuw Verbeterde Hollandse dakpan die afgestemd is op de Nederlandse markt.

Deze dakpan komt als geroepen: gunstiger in aanschaf en verwerking en op vele punten verbeterd ten opzichte van de traditionele OVH dakpan. Echter wel met de bekende OVH gegolfde uitstraling in actueel gevraagde kleuren, een variabele latafstand gelijk aan betonpannen en nu ook uitstekend te gebruiken voor de verder opkomende renovatiemarkt.