Bureausysteem Edge van Danerka door PearsonLloyd

PearsonLloyd ontwierp voor het merk Danerka een intelligent tafelsysteem, die aan allerlei eisen op de werkplek kunnen voldoen. Omdat die eisen per dag en per uur kunnen verschillen en veranderen in de loop van de tijd, was flexibiliteit een uitgangspunt bij het ontwerp van de serie Edge.
Delen:

Het verfijnde en elegant uitgevoerde tafelsysteem Edge kan worden toegepast in verschillende projecten, en in verschillende soorten werkomgevingen. Met het systeem kunnen individuele tafels worden gemaakt, maar ook kantine- en vergaderopstellingen. Ook is het geschikt om groepen aan te laten werken of als board roomtafel.

Het blad wordt door Danerka, een submerk van Bernhardt Design, geleverd in gelamineerd hout, fineer en glas, en kan in het aluminium frame worden gezet of er bovenop gelegd, zodat de rand te zien is. De basisversie van de tafel is voorzien van een integraal frame, dat zich onder het tafeloppervlak bevindt. Dit frame maakt het mogelijk om elke tafel te voorzien van een set accessoires, variërend van brievenbakjes, privacy screens, boekenplank, papierbak, cd- en pennenbak.

De accessoires zijn bedoeld om een gepersonaliseerde werkomgeving te maken, met verschillende werkstations, en bieden voldoende opbergmogelijkheden. Een speciale rail maakt het mogelijk de accessoires boven het tafelblad te bevestigen, zodat het werkoppervlak gemaximaliseerd wordt.

PearsonLloyd gebruikte enkel te recyclen materialen voor Edge. De privacy screens zijn gemaakt van gerecycled PET, die geluid absorberen en kunnen worden gebruikt als prikbord. De schermen zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Alle accessoires zijn vormgegeven met ronde hoeken, zodat ze een vriendelijke en organische uitstraling hebben.