Projecten plaatsen in 'Mijn Architect'

Om bureaus te helpen hun orderportefeuille goed gevuld te houden en zich te presenteren aan opdrachtgevers biedt deArchitect.nl abonnees de mogelijkheid om via Mijn Architect onbeperkt projecten te plaatsen in de projectendatabase van productie.dearchitect.nl
Delen:

Het plaatsen kan met behulp van de inloggegevens die ook nu worden gebruikt om het online archief op de site te raadplegen. Mocht u deze gegevens niet meer paraat hebben dan kan met behulp van onderstaande gegevens het wachtwoord eenvoudig opnieuw worden ingesteld.

Gebruikersnaam: [invoegen gebruikersnaam]
Wachtwoord aanpassen http://www.sdu.nl/webservices/wachtwoordvergeten.jsp

Mocht toch hulp nodig zijn bij het invoeren van de projecten dan zijn wij te bereiken via telefoon 070 – 378 98 80 of e-mail sdu@sdu.nl.

Behalve het gratis plaatsen van projecten bestaat ook de mogelijkheid een bedrijfsprofiel toe te voegen op productie.dearchitect.nl inclusief gratis doorplaatsing op www.Vastgoedmarkt.nl.

De kosten voor deze service bedragen slechts 100 euro per jaar, aanvullend op het huidige abonnement. Ga naar http://productie.dearchitect.nl/abonneren voor meer informatie.