artikel

Armada Janse BV

Portfolio

Voor organisaties is het belangrijk om ‘zichtbaar’ te zijn, liefst 24 uur per dag. Dit vanuit praktische, maar zeker ook vanuit marketing- communicatieve overwegingen. Armada Janse is sinds 1935 specialist op dit brede werkterrein. Voor zowel lichtreclames, reclamemasten, media façades, binnen- en buiten bewegwijzeringen en andere creatieve lichtoplossingen bent u bij Armada Janse aan het […]

Armada Janse BV

Voor organisaties is het belangrijk om ‘zichtbaar’ te zijn, liefst 24 uur per dag. Dit vanuit praktische, maar zeker ook vanuit marketing- communicatieve overwegingen. Armada Janse is sinds 1935 specialist op dit brede werkterrein. Voor zowel lichtreclames, reclamemasten, media façades, binnen- en buiten bewegwijzeringen en andere creatieve lichtoplossingen bent u bij Armada Janse aan het juiste adres. Armada Janse loopt voorop in deze ‘markt van uitstraling’ en heeft verlichten tot een ware kunst verheven.

Met een eigen ‘research and development’- afdeling komt Armada Janse tegemoet aan de steeds hogere eisen die gesteld worden op het gebied van maatwerk, design, functionaliteit en duurzaamheid van lichtobjecten. Armada Janse werkt volgens een projectmanagementmodel dat opgedeeld is in vijf opeenvolgende fasen:
Fase 1: Advies;
Fase 2: Vormgeving & engineering;
Fase 3: Productie;
Fase 4: Montage & installatie;
Fase 5: Evaluatie, service en onderhoud.

Armada Janse biedt verrassend innovatieve lichtoplossingen met uitstraling!

Contactegevens
Fabrieksstraat
6021 RE Budel

T: +31 (0)40-2561911
F: +31 (0)40-2561867
Email: info@armadajanse.nl

www.armadajanse.nl

Bureauinformatie

Reageer op dit artikel