nieuws

Nieuwe directeur bij OVG

Geen categorie

Mevrouw Marlon Huysmans is met ingang van 1 maart benoemd als directeur sustainability van OVG Projectontwikkeling. Samen met haar medewerkers gaat zij de positie van OVG als duurzaam vastgoedontwikkelaar nationaal en internationaal versterken en uitbouwen.

Hiervoor was Huysmans werkzaam als adjunct directeur business development bij bouwonderneming Slavenburg, waar zij zich de afgelopen zes jaar heeft ingezet voor innovatie en duurzaamheid in de bouw. Haar ervaring sluit goed aan bij de strategische ambitie van OVG om vernieuwend te zijn op het gebied van projectontwikkeling, aldus Coen van Oostrom, algemeen directeur. Zelf verwacht Huysmans, door rekening te houden met de menselijke maat en het inzetten van innovatieve technieken, een grote versnelling te kunnen brengen in de realisatie van duurzaam vastgoed.

Naast haar directeurschap bij OVG, blijft Huysmans verbonden bij Slavenburg als adviseur voor de directie en de raad van commissarissen.

www.ovg.nl

Reageer op dit artikel