artikel

Radiator C-Line Sigma van Thermic

productnieuws

De nieuwe radiator van Thermic is een extravagant en elegant vormgegeven verwarmingselement voor in de badkamer. De C-Line Sigma heeft gebogen horizontale buizen, die bijna helemaal rondom lijken aan te sluiten. In het midden zijn die buizen het breedst, zowel naar boven als naar onderen toe worden ze geleidelijk aan smaller.

Radiator C-Line Sigma van Thermic

 

 

 

 

 

 

Het Belgische sanitairmerk Thermic heeft zo een radiator in de collectie met een unieke vorm; een ‘gespiegelde’ C zoals de naam van de radiator al doet vermoeden. De C-Line Sigma is uitgevoerd in staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met of zonder spiegel.

Een soortgelijk design, maar dan in een ‘rondere’ uitvoering, is de C-Taiyou. Deze radiator is een opvallend geheel van dynamisch gebogen buizen die samen een bijna perfecte cirkel vormen. In tegenstelling tot de C-Line Sigma is dit model niet verkrijgbaar met spiegel.

  

Reageer op dit artikel