artikel

B+O Architectuur en Interieur B.V.

Portfolio

B+O Architectuur en Interieur is een uitdagend, ondernemend en multidisciplinair architectenbureau met een uitgebreide expertise binnen diverse architectuur- en interieurprojecten. Wij zijn al dertien jaar een professionele partij en zijn onderscheidend in ons vakgebied. Wij ontwikkelen voortdurend vernieuwende concepten, die dienend zijn aan de context. Dit houdt in dat wij altijd de context als uitgangspunt […]

B+O Architectuur en Interieur is een uitdagend, ondernemend en multidisciplinair architectenbureau met een uitgebreide expertise binnen diverse architectuur- en interieurprojecten. Wij zijn al dertien jaar een professionele partij en zijn onderscheidend in ons vakgebied. Wij ontwikkelen voortdurend vernieuwende concepten, die dienend zijn aan de context. Dit houdt in dat wij altijd de context als uitgangspunt nemen en invulling geven binnen de gestelde kaders. Wij staan dan ook voor contextuele architectuur: veelzijdig, krachtig, uiterst divers en niet in één stijlvorm te vatten. Ons projectportfolio varieert van particuliere woonhuizen, herbestemmingsopgaven tot grootschalige zorgprojecten.

In elk project streven wij naar maximale duurzaamheid, in de meest brede zin van het woord. Wij hebben ruime kennis over en ervaring met de bouw van energieneutrale, passieve en autarkische woonhuizen. Ook hebben wij gewerkt aan een tal van herbestemmingprojecten. Wij anticiperen in elk ontwerp op de vraagstukken die in de toekomst zullen gaan spelen. Een ontwerp is pas echt duurzaam wanneer het goed kan worden aangepast aan de eisen van de tijd.

 

Wij werken onder andere voor particuliere opdrachtgevers, winkelketens, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, gemeentes, projectontwikkelaars en beleggers

Contactegevens
Gasgracht
7941 KG Meppel

T: 0522-246625
F: 0522 241355
Email: info@bureaubeno.nl

www.bureaubeno.nl

Bureauinformatie
Omvang: 10 t/m 49 werknemers
Oprichting: 2000
Nominaties: – Drentse Architectuurprijs 2011
– J. Carmiggeltprijs 2000
Lidmaatschappen: BNA

Reageer op dit artikel