nieuws

Interieur – Inspirerende accessoires voor een aangename werkomgeving

Geen categorie

Nieuwe collectie Cascando op Orgatec

Interieur – Inspirerende accessoires voor een aangename werkomgeving

Op de vakbeurs voor kantoor- en projectinrichting Orgatec toonde Cascando nieuwe accessoires voor de werkomgeving. De eerste van de 

drie productfamilies is Flow Design, ontworpen door Onno de Knegt en Marleen Valstar. Vloeiende vormen, tot in de details doorgevoerd, vormen de basis. De serie omvat onder meer kapstokken en wandgarderobes, papierbakken en paraplustandaards, in wit of aluminium. De paraplustandaard is voorzien van een handig inzetbakje voor korte modellen. Daarnaast biedt Flow een serie glazen tafels met diverse blad- en hoogtematen. 

Van de Zwitserse ontwerper Gerald Brandstätter stamt de nieuwe accessoirelijn Focus. Fraaie lijnen, met nadruk op multifunctionaliteit: het frame biedt naar wens ruimte aan spiegel, kledinghangers, brochurepanelen of glaspaneel. Het glazen paneel kan worden voorzien van prints op maat en worden toegepast voor afscheiding, bewegwijzering, informatievoorziening of reclameuitingen.

Kangaroo, ontworpen door Robert Bronwasser en Sander Brouwer van de Amsterdamse designstudio SMOOL, is een handige en vrolijk ogende garderobe voor aan de muur. Jassen hang je er op twee manieren aan op: los op de knop of netjes over de kledinghanger. Vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in wit, aluminium, zwart, oranje en groen.

www.cascando.nl

Reageer op dit artikel