Project

Tandartsenpraktijk

Geen categorie

VEVS Interior Design ontwikkelde voor Poorter Tandartsen een onderscheidende praktijk. Een gebalanceerd interieur met een mooi contrast tussen de klinische behandelzone en de warme huiselijke wachtkamer. De gehele praktijk weerspiegelt de werkwijze, visie en vooruitstrevendheid van Frank Poorter / Poorter Tandartsen. Kernwaarden onderscheidend, professioneel, betrouwbaar, toegankelijk, transparant, hospitality en service

Tandartsenpraktijk

In het hoofdgebouw zijn de publieke functies, zoals de ontvangstbalie en wachtruimte , samengebracht. Hier is een ‘huiselijke’, warme setting gecreëerd.

In de uitbouw de behandelkamers, deze zijn uitermate functioneel ingedeeld met als uitgangspunt het werkproces en de logistieke handelingen. De behandelkamers zijn compact, de werkunits op maat ontworpen en volledig uitgevoerd in Hi-Macs. Kleur en materiaalgebruik zijn ook hier zorgvuldig gekozen: zo min mogelijk contrast voor het oog van de behandelaar is essentieel. Door de warm-grijze Walton vloer en de subtiele zachtroze wand, wordt het wit-klinische geheel doorbroken en is de perfecte balans gevonden. Het vele daglicht, de omloop voor het personeel van – en naar de sterilisatieruimte en de transparante scheiding dragen bij aan het comfort van deze ruimte.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Aidaschouw 1
  • Plaats Zoetermeer
  • Projecttitel Tandartsenpraktijk
  • Projectarchitect(en) Rob van Sprang
  • Toeleveranciers false
  • Voorlopig ontwerp 01-03-2015
  • Definitief ontwerp 01-03-2015
  • Aanvang bouw 28-08-2015
  • Oplevering 01-03-2015
  • Opdrachtgever Frank Poorter
  • Ontwerpbureau VEVS Interior Design
Reageer op dit artikel