artikel

Centraal stofzuigen met warmte terugwinning

productnieuws

Samen met Brink Climate Systems heeft Snoek Centraal Stofzuiger apparatuur de Renovent WTW-unit en het stofzuigsysteem zodanig aangepast, dat de warme uitblaaslucht van het centrale stofzuigsysteem de binnenkomende, verse ventilatielucht verwarmt.

Centraal stofzuigen met warmte terugwinning

De uitblaastemperatuur van de stofzuiger kan een temperatuur kan 60 °C bereiken bij een volume van 125 m³/uur.

De uitblaaslucht van de centrale stofzuigunit moet schoon genoeg zijn om extreme vervuiling van de WTW-unit te vermijden. Bij een combinatie van een bestaande WTW en een stofzuigsysteem, mag de uitblaaslucht van de stofzuiger niet de woning instromen. Daarnaast mag de ingeblazen lucht in de WTW-unit de ventilatiebalans niet verstoren. Uiteraard is hier bij de ontwikkeling van deze combinatie rekening mee gehouden.

 

Reageer op dit artikel