artikel

Advertorial – Unieke high capacity draaideur: de Twintour

productnieuws

De Twintour van Koninklijke Boon Edam is een unieke draaideur met een ongekende doorloopcapaciteit. Hij biedt een rechte doorloop in twee richtingen tegelijkertijd en biedt ruim toegang aan grote objecten zoals winkel- en bagagewagens, ziekenhuisbedden en rolstoelen. Door de combinatie van de hoogst mogelijke capaciteit en gebruikersgemak met maximale flexibiliteit, kan er in alle gevallen een deur geplaatst worden die voldoet aan alle capaciteitseisen.

Advertorial – Unieke high capacity draaideur: de Twintour

 Flexibel concept

De Twintour is een flexibele draaideur die bestaat uit twee of meer tweevleugelige draaideuren die in verbinding staan met elkaar via een bestaande of speciaal geconstrueerde sluis. Dankzij een speciaal ontwikkelde gesynchroniseerde aandrijving draaien de deurenstellen haaks op elkaar waardoor men van een tochtvrije entree verzekerd is.

 advertorial Boon Edam Twintour Flexibel concept met diverse opstellingmogelijkheden

Hoge capaciteitsingang

De variëteit in opstelling stelt Boon Edam in staat een hoge capaciteitsingang aan te bieden die geschikt is voor vrijwel ieder gebouw. De Twintour wordt onder andere toegepast op vliegvelden, in grote kantoorgebouwen, supermarkten en winkelcentra.

 Advertorial Boon Twintour 

 Twintour 

Klimaatbeheersing

De Twintour creëert de ideale afscheiding tussen het binnen- en buitenklimaat van een gebouw; de draaideur is altijd open voor bezoekers, maar tevens gesloten voor stof, geluid en de weersinvloeden van buitenaf. Hiermee creëert en onderhoudt men een comfortabel klimaat in het gebouw.

 Advertorial Boon _ Twintour 

Kostenbesparende entree

De Twintour is één van de meest economische deuren als het gaat om energieverbruik en de energie die het bespaart. Met een Twintour wint men vloeroppervlakte, omdat de ruimte direct achter de deur eveneens gebruikt kan worden. Daarnaast wordt er een hoop energie bespaard, die met een reguliere ingang verloren zou gaan doordat men het gebouw extra moet verwarmen of koelen.

Lees meer over de Twintour

Reageer op dit artikel