artikel

Tafel Fat van Arco door Bertjan Pot

productnieuws

De tegenhanger van de extreem dunne Slim Table, die Bertjan Pot voor het Nederlandse meubelmerk Arco ontwierp, is de Fat Table. Deze is geïntroduceerd op de IMM in Keulen en heeft forse maten en een stoer uiterlijk.

Tafel Fat van Arco door Bertjan Pot

 

 

 

Bij Fat ligt de nadruk op de tafel als leeftafel, als plek om met familie of een groep goede vrienden te eten, drinken, praten en te lachen. Daarbij past ook het materiaalgebruik: de tafel is lichtgewicht en opgebouwd uit duurzame materialen. Daarbij heeft Bertjan Pot de Fat Table zo ontworpen dat hij geheel demontabel is en kan worden geleverd in een platte verpakking.

 

Naast de natuurlijke materialen fineer en duramas (massief-sandwich) kan het tafelblad ook uitgevoerd worden met een ‘solid surface’ materiaal op basis van mineralen: een uitermate gebruiksvriendelijk materiaal dat de tafel – in combinatie met de houten poten – een heel eigen uitstraling geeft.

 

De tafel wordt door Arco geleverd in de maten 210 x 95 x 75, 240 x 100 x 75 en 300 x 105 x 75 cm.

 

Reageer op dit artikel