artikel

Oled van Osram

productnieuws

Licht, dun, niet-reflecterend en warmwit: Orbeos is de Oled lichtbron voor hoogwaardige functionele verlichting van Osram Opto Semiconductors. Het paneel heeft een rond lichtoppervlak met een diameter van 80 mm, is 2,1mm dun en weegt 24 gram. Met een lichtopbrengst van 25 lm/W overtreft het paneel de lichtopbrengst van een traditionele halogeenlamp.

Oled van Osram

De warmwitte kleurtemperatuur (2.800K, CRI tot 80) komt overeen met het warme licht van een gloeilamp. Orbeos kan zonder vertraging aan- en uitgeschakeld worden en is traploos dimbaar. Anders dan bij leds is het warmtemanagement eenvoudig. Het paneel bevat geen kwik en stoot geen UV- of infraroodstraling uit. De helderheid bedraagt 1.000 cd/m2 bij een energieverbruik van minder dan een watt. Bij optimaal gebruik is de levensduur ca. 5.000 uur. Orbeos is verkrijgbaar met een melkglasoppervlak. De panelen zijn eenvoudig te monteren met klemconnectoren.

Reageer op dit artikel