artikel

Advertorial: Elektrische vloerverwarmingssystemen

productnieuws

Met Raychem beschikt u over zelfregelende en constant vermogen elektrische vloerverwarmingssystemen die geschikt zijn voor vrijwel alle ondervloeren en vloerbedekkingen. De systemen zijn toepasbaar als hoofd- of bijverwarming in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Advertorial: Elektrische vloerverwarmingssystemen

 

 

T2Red is een intelligente verwarmingskabel, die warmtebronnen (zonnestraling), obstakels & invloeden zoals tocht registreert en het verwarmingsvermogen daarop aanpast. In koudere zones (ramen en deuren) wordt dan meer warmte afgegeven, terwijl bij warmere zones (onder meubelen en tapijt) minder warmteafgifte plaats vindt.

Energiezuinig

Het systeem is energiezuinig, kan niet oververhitten en biedt hierdoor flexibiliteit voor het plaatsen van meubels en dergelijke. De kabel kan zelfstandig worden toegepast (systeem T2Red) of in combinatie met speciale, gegroefde isolatieplaten (systeem T2Reflecta). Door de gegroefde isolatieplaat wordt de opwarming versneld, het warmteverlies beperkt en een optimale warmteverdeling bereikt. In vergelijking met het T2Red-systeem zorgt het T2Reflecta-systeem voor 20% extra energiebesparing.

Advertorial: Tyco-Rachem

Warmwatervoorziening

Het comfort van direct warmwater is de cruciale vereiste voor elk modern warmwatersysteem. Met dezelfde zelfregelende technologie als ons vloerverwarmingssysteem, houdt het systeem met enkele kabels van Raychem het water in het hele gebouw op de juiste temperatuur. Dit intelligente systeem beperkt de investeringskosten en is zuinig en efficiënt in het gebruik.

www.tycothermal.nl

Reageer op dit artikel