nieuws

Elco Brinkman stopt als voorzitter Bouwend Nederland

Geen categorie

Elco Brinkman treedt volgend jaar terug als voorzitter van Bouwend Nederland. De leden van de brancheorganisatie worden vandaag geïnformeerd.

Elco Brinkman stopt als voorzitter Bouwend Nederland

In juni 2013 zal Elco Brinkman de voorzittershamer van Bouwend Nederland neerleggen, na het verstrijken van zijn tweede volle zittingstermijn. “Het waren jaren met hoogtepunten maar, en ik zeg helaas, ook dieptepunten, waarbij de huidige crisis de negatieve kroon spant. Ik zeg u graag toe dat ik mij, tot mijn opvolger aan de slag gaat, met alle anderen binnen Bouwend Nederland met volle kracht blijf inzetten voor u en uw collega’s”, aldus Brinkman.

Het bestuur van Bouwend Nederland oriënteert zich de komende maanden op geschikte kandidaten voor het voorzitterschap.

“Ik ga niet weg omdat ik 65 word, maar ik vind het wel een goed ijkmoment om te zeggen: ik leef wel heel intensief en ik heb ook kleinkinderen waar ik meer aandacht aan wil besteden”, zegt Brinkman in een interview met Cobouw dat vandaag wordt gepubliceerd.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel