nieuws

Oplevering woontorens Entrada in Hilversum

Geen categorie

Deze week is in Hilversum de officiële openingshandeling verricht van Entrada. Tangram Architecten maakten in opdracht van Dudok Wonen en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM het ontwerp van de vijf woontorens.

Oplevering woontorens Entrada in Hilversum

 

 

 

 

Entrada telt vijf woontorens met 61 koop- en 90 huurappartementen. De torens vormen een opvallende entree naar de binnenstad. Door de torens ten opzichte van elkaar en door een van de gevels van elke toren iets te draaien, hebben de appartementen en de buitenruimten veel licht. Om het groene beeld van de verhoogde binnentuin te versterken, is in de binnengevels een strook opgenomen waarlangs klimplanten groeien.

In het ontwerp van Tangram Architecten bevinden zich twee-, drie- en vierkamerappartementen. De woontorens beschikken over een semi-openbare ruimte en inpandige parkeerplaatsen voor de bewoners. Alle appartementen zijn verkocht en verhuurd.

 

Reageer op dit artikel