nieuws

Prijs voor wooninterieurs tot 30 m2

Geen categorie

De Interieur Design Awards hebben een nieuwe categorie: ‘Space’. De prijs is bedoeld voor ontwerpvoorstellen voor woonruimtes tot 30m2. Inzenden kan tot eind april 2012.

Prijs voor wooninterieurs tot 30 m2

 

 

 

De organisatoren van de Biënnale Interieur in Kortrijk (B) willen aandacht besteden aan kleine leefruimtes die dienen om even aan de realiteit te ontsnappen, om te ontspannen of om te werken. Of experimentele ruimtes, die je in België kunt bouwen zonder bouwvergunning. Wetende dat een doorsnee studentenkamer 20m2 groot is en een basis hotelkamer 26m2, vormt deze opdracht een serieuse uitdaging.

De prijs vormt een aanvulling op de bestaande Interieur Design Awards voor product- of objectgeoriënteerd design.

Doe-het-zelf

Geïnspireerd door het pamflet ‘Klein Duimpje en de zevenmijlslaarzen’ van Bruno Vermeersch roept de Biënnale Interieur op om voorstellen te formuleren die de actuele trend van het do-it-yourself design doorkruisen en opwaarderen.

Meer informatie

Reageer op dit artikel