nieuws

Kortingsregeling BNA voor nieuwe BIM Oplossing

Geen categorie

De Bond van Nederlandse Architecten heeft een overeenkomst gesloten met Kubus architectural solutions voor het bieden van voordeelregelingen voor BNA-architecten op ArchiCAD en gerelateerde diensten.

Kortingsregeling BNA voor nieuwe BIM Oplossing

 

 

 

Met de gelijktijdige introductie door Kubus van de BIM Star(T) Edition, een ‘kleintje-BIM’ voor onder 2.000 Euro komt het starten met BIM binnen bereik van ook het kleinere architectenbureaus. De voordeelregelingen is opgezet voor bij BNA aangesloten architecten die daarmee 10% korting krijgen op BIM gerelateerde producten van Kubus zoals ArchiCAD licenties, opleidingen en add-ons.

De BIM Star(T)Edition biedt ondersteuning van de Open Standaard IFC, een uitwisselformaat dat zowel door de BNA als Kubus wordt uitgedragen en waarmee een modelgebaseerde workflow met constructeurs en installateurs kan worden opgezet.

De kortingsregeling zal met onmiddellijke ingang gelden. Tijdens een seminar dat alleen voor BNA-leden toegankelijk zal zijn op 19 oktober zullen verschillende producten die onder de kortingsregeling vallen worden getoond. Meer details over deze bijeenkomst komen zeer binnenkort op de websites van BNA en Kubus beschikbaar.

Reageer op dit artikel