nieuws

Arets wint Contractworld.Award 2011

Geen categorie

Uit de 525 inzendingen voor de elfde internationale Contractworld Award 2011 is de V-Tower in Eindhoven geselecteerd als winnaar in de categorie Kantoren. Het project van Wiel Arets uit Maastricht is de enige Nederlandse inzending die is gehonoreerd met een prijs.

Arets wint Contractworld.Award 2011

 

 

 

De andere winnaars in deze categorie zijn: Clive Wilkinson Architects West Hollywood met het project One Shelley Street in Sydney, Australië en Estudio Di Arquitectura Alonso Balaguer in Barcelona met het project Edificio La Baronda,Barcelona.

In de categorie Hotels en Spa’s zijn de prijzen gewonnen door Oskar Kaufmann / Albert Rüf uit Dornbirn met het Alpenhotel Ammerwald in Reutte. Miller & Maranta uit Bazel met het Minerale Bad en Spa in Samedan, Zwitserland en fattinger/orso/rieper, Wenen met Bellevue, het Gele Huis in Linz.

De categorie Winkels, Showrooms en tentoonstellingstands zijn:
Gerhards & Glücker, Berlijn met Albrechtsburg Meissen. J. Mayer H. uit Berlijn met Level Green in Wolfsburg en March Studio uit Melbourne met Aesop, Adelaide-Zürich-Flinders Lane in Adelaide, Australië.

Winnaars in de categorie Hergebruik
AF_LA Albert France_Lanord Architects, Stockholm, Zweden met White Mountains in Stockholm. NHDRO, (NeriHu Design and Research Office), Shanghai met ‘The Waterhouse at South bund’ en Vyšehrad Atelier uit Praag met het Atrium van de Faculteit Civiele Techniek van de Tsjechische Technische Universiteit.

Nieuwe generatie
Tijdens de prijsuitreiking van de contractworld.awards 2011 aan onder andere Wiel Arets op 15 januari worden ook de vier winnaars bekend gemaakt van de nieuw categorie ‘New Generation’. Tijdens een presentatie beslist de jury de uiteindelijke winnaars in deze categorie.

 

Reageer op dit artikel