nieuws

Nieuw distributiecentrum

Geen categorie

Voor Majestic Products ontwikkelt Archicom Consultants + Archineers + Managers een distributiecentrum van 18.000 vierkante meter op bedrijvenpark ‘Noordland’ in Bergen op Zoom. Majestic is totaalleverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Nieuw distributiecentrum

 

 

Het nieuwe distributiecentrum is bestemd voor opslag en distributie van o.a. handschoenen, schoenen, werkkleding en oog-, gezichts-, adem-, gehoor- en hoofdbescherming. De bouw wordt gerealiseerd op een kavel van in totaal 30.000 vierkante meter.

Voldoende ruimte

Het gebouw bestaat uit een opslagloods en een kantoor voor het bedrijfsbureau. In totaal bedraagt de oppervlakte 18.000 vierkante meter, waarvan Majestic 9.000 vierkante meter zelf in gebruik neemt. De overige 2 units worden voorlopig aan derden verhuurd. Het pand wordt gebouwd met het oog op geplande groei en als de export in omvang toeneemt, heeft het bedrijf voldoende ruimte voor opslag.

Naar verwachting wordt het nieuwe distributiecentrum eind 2010 in gebruik genomen.

www.archicom.nl

Reageer op dit artikel