nieuws

Advies met impact

Geen categorie

Baanbrekers in de Bouw is genomineerd voor ROA Impact Prijs. Daarmee is de beweging doorgedrongen tot de top 5 meest impactvolle initiatieven op het terrein van het veranderen en vernieuwen met een maatschappelijk belang. Baanbrekers in de Bouw verenigt mensen die innovatief, veranderingsgezind en lerend de fundamentele vraagstukken van de bouw oppakken.

Advies met impact

Baanbrekers in de Bouw is in 2008 gestart met een opleiding voor vernieuwers en bouwprofessionals die de toekomst van de bouwsector willen vormgeven. De bouw staat volgens de initiatiefnemers namelijk voor de opgave om een dienstbare sector te worden en maatschappelijke opgaven centraal te stellen.

De ROA Impact Prijs wordt georganiseerd door beroepsvereniging voor adviseurs Ooa, de Raad van Organisatie-Adviesbureaus (ROA) en interuniversitair opleidingscentrum Sioo. De winnaar wordt 25 juni bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel