nieuws

Piet Hein Eek naar Strijp Eindhoven

Geen categorie

Piet Hein Eek en Nob Ruijgrok gaan zich vestigen in gebouw RK op Strijp R te Eindhoven. In de oude fabriekshal komen niet alleen de nieuwe werkplaats en de showroom, maar ook een restaurant, kunstenaarsateliers en een publieksruimte. De opening van de nieuwe vestiging is gepland tijdens de Dutch Design Week van 2010.

Piet Hein Eek naar Strijp Eindhoven

Het bedrijf van Piet Hein Eek en Nob Ruijgrok wordt op dit moment gerund vanuit Geldrop, waar naast de werkhal ook het kantoor en de showroom zijn gevestigd.

Belegger en ontwikkelaar Amvest transformeert het voormalige bedrijventerrein Strijp R van Philips tot een innovatieve wijk, waar wonen en werken plaatsvindt in een groene setting. De herontwikkeling staat in het teken van Brainport Eindhoven en beoogt in te spelen op de wensen en behoeften van kenniswerkers.

Reageer op dit artikel