nieuws

Interieur – Breng een ruimte tot leven

Geen categorie

De uitgesproken blokken en strakke geometrische vormgeving van de tapijttegels Palette Stripe van InterfaceFLOR kunnen afwisselende en gevarieerde patronen creëren, die ruimtes tot leven brengen.

Interieur – Breng een ruimte tot leven

De zestien streepdessins zijn te combineren met de 80 kleuren uit de collecties Palette 2000 en Palette Pavement. Op deze manier zijn de tegels ook te gebruiken om bepaalde gebieden in een ruimte te benadrukken. De gesneden pool van de tegel zorgt voor een luxueuze uitstraling en voor comfort. De tapijttegels zijn ook leverbaar met een gemagnetiseerde backing voor een flexibele installatie op een metalen verhoogd vloerensysteem, zoals Intercell.

Het product draagt de A-Rating, de hoogst mogelijke score die een product qua bijdrage aan een duurzaam interieur kan halen, volgens de Eco-Profile-normering van het Building Research Establishment (BRE). De Dutch Green Building Council gaat deze norm toepassen voor duurzaam bouwen in Nederland. Zowel het garen als de backing van de Palette Stripe bevat gerecycled content. Het product wordt geproduceerd met behulp van 100% groene electriciteit.

Naast Palette Stripe lanceert InterfaceFLOR dit najaar nog drie nieuwe producten. Paradox is een kamerbreed te installeren microtuft-tapijt dat lijkt te zijn geweven. Tapestry heeft de stijlvolle uitstraling van een wollen, kamerbreed tapijt en Sherbet Fizz is een sprankelend tegeltapijt met een levendige textuur.

www.interfacesustainability.com 
www.interfaceflor.eu

Reageer op dit artikel