nieuws

Nieuwe lakstraat voor Agterhof Houtprodukten

Geen categorie

Agterhof Houtprodukten in Gaanderen heeft een automatische lakstraat aangeschaft van de Italiaanse fabrikant Giardina. Hiermee kan de producent van binnentrappen en kozijnen een snelle doorlooptijd garanderen en een optimale eindkwaliteit van de lakken.

Dit betekent dat de producten tijdens de bouwfase vele malen beter beschermd zijn tegen vocht en andere invloeden. Doordat het hout tijdens het lakproces minimaal wordt opgeruwd en is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige grondlaag, kunnen de trappen gemakkelijk worden afgeschilderd. Afgelakte trappen en kozijnen beschikken door het nieuwe lakprocedé over een hoogwaardige, duurzame en slijt- en krasvaste oppervlakteafwerking en een fraaier uiterlijk.

www.agterhof.nl

Reageer op dit artikel