nieuws

Techniek – Praktische renovatiebrochure

Geen categorie

Saint-Gobain Isover, fabrikant van isolatiematerialen, heeft een nieuwe brochure over renoveren en na-isoleren uitgebracht.

Techniek – Praktische renovatiebrochure

De brochure geeft uitgebreide informatie over het na-isoleren van diverse constructies van een woning en geeft per constructie praktische tips over de opbouw en verwerking en geeft daarbij tevens de energiebesparing aan. 

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. De energieprijzen stijgen en de gevolgen van CO2-uitstoot op het milieu worden steeds duidelijker. Door een woning goed te isoleren, kan veel geld worden bespaard. Daarnaast verhoogt isoleren het wooncomfort en draagt het bij aan een beter milieu. Na-isolatie is daarom een interessante investering. De nieuwe renovatiebrochure van Isover is een handig hulpmiddel voor professionals die renovatiewerkzaamheden plannen en uitvoeren.

In de brochure wordt de isolatie van hellende daken, vlakke daken aan de onderzijde, dakkapellen, spouwmuren, massieve metselwerk buitenmuren, lichte scheidingswanden, houten of betonnen begane grond vloeren en verdiepingsvloeren besproken. De brochure kan gratis worden aangevraagd op www.isover.nl 

Reageer op dit artikel