nieuws

Product interieur – Goed zicht

Geen categorie

Alinea presenteerde dit jaar in Milaan, tijdens de Belgische groepspresentatie design-to.BE, nieuwe uitvoeringen van de Visible vitrinekasten. Deze zijn onlangs bekroond met een ‘Good Design Award’ van het Chicago Athenaeum in de USA.

Product interieur – Goed zicht

Deze vitrinekast, ontworpen door Leo Aerts, creëert ruimte en vormt een beschermende omgeving voor objecten, zonder zelf op de voorgrond te treden. Het metalen frame tilt de kast op tot bruikbare hoogte. Extra aandacht is besteed aan de details: kleine oplegpunten in metaal en transparant glas en speciaal op maat gemaakte scharnieren. Het glas kan worden gematteerd om een meer intieme binnenruimte te creëren. Met een aangepast frame kan de vitrinekast zwevend worden opgehangen aan de muur. Alinea bracht in de nieuwe uitvoeringen andere scharnieren aan en een lichtarmatuur, dat is geïntegreerd in het frame van de hangversie. 

De collectie opbergkasten Colore is aangevuld met een nieuwe salontafel, eveneens voorzien van een geïntegreerd lichtarmatuur. Deze nieuwe salontafel is verkrijgbaar in alle Colore-kleuren en kan, net als de hele ADO-collectie, ook op maat worden gemaakt.

www.alinea.be

Reageer op dit artikel