nieuws

Van Traa nieuwe directeur Zuidas

Business

David van Traa is per 1 januari 2017 benoemd tot directeur Dienst Zuidas. Van Traa (39) volgt Klaas de Boer op, die met pensioen gaat. Dat heeft de gemeente Amsterdam bekendgemaakt.

Van Traa nieuwe directeur Zuidas

‘Ik heb de afgelopen jaren als bewoner en gebruiker de Zuidas goed leren kennen. Als lid van de Stuurgroep Toekomstvisie Zuidas ben ik ontzettend enthousiast geraakt door de opgave om dit spannende en belangrijke gebied door te ontwikkelen tot een internationaal, ambitieus maar ook ‘inclusief’ deel van de stad’, aldus Van Traa.

De aanstaande Zuidas-directeur werkte de afgelopen vijftien jaar in verschillende functies bij de gemeente Amsterdam. Hij was onder meer speechwriter en adviseur van de burgemeester en gaf in Amsterdam en New York leiding aan NY400, een internationaal project rond de ontdekking van Manhattan.

Reageer op dit artikel