nieuws

Pieter Sprangers begonnen bij Groosman

Architectuur

Vanaf 1 juli 2016 is Pieter Sprangers officieel partner bij Groosman. Pieter is de 5de partner binnen Groosman, naast Mark Siebers, Gert de Graaf, Eric Rijper en Theo Peekstok.

Pieter Sprangers begonnen bij Groosman

Na 10 jaar zijn eigen bureau waren zowel Pieter als zijn compagnon toe aan iets nieuws. Beiden wilden een andere kant uit. Pieter: “Ik wilde grotere opdrachten en zelf projecten opstarten, aanvankelijk door zelfstandig samenwerkingen aan te gaan.” Twee jaar geleden werden, via een gemeenschappelijke opdrachtgever, Pieter en Groosman – die op zoek waren naar een partnerarchitect – met elkaar in contact gebracht. Bij de eerste kennismaking was er meteen een natuurlijke match.

“Groosman is niet meer het oude Groosman. Het is een echt ontwerpbureau, die zich tegen de stad aan bemoeit in plaats van …. Dat vind ik leuk! Er is geen hiërarchie, er zijn geen vaste patronen en er wordt niet vastgehouden aan een ontwerpdogma, maar er heerst een samenwerkmentaliteit, zowel intern als met externe partners.”, aldus Pieter. Groosmans integrale manier van denken en werken sluit perfect aan bij Pieters associatieve werkwijze.

 

 

Reageer op dit artikel