nieuws

Studentenprijsvraag Vectorworks

Architectuur

Ben jij de meest getalenteerde student-ontwerper in architectuur, interieur, exterieur en entertainment, dan is de Vectorworks ontwerpprijs misschien iets voor je om aan deel te nemen. De creatiefste ontwerpers maken kans op 10.000 dollar en de wereldwijde promotie van hun werk.

Studentenprijsvraag Vectorworks

 

 

Deelnemen kan je door je beste werk samen met drie korte vragen over je ontwerp voor 31 augustus in te dienen (in ontwerpsoftware naar eigen keuze). Een professionele jury kiest vervolgens de meest inspirerende projecten op basis van concept, computergebruik, presentatie en het antwoord op de inhoudelijke vragen.

Vector Ontwerpprijs _ Lisa Vromman 2014 Lisa Vromman won de prijs in de categorie Interieur in 2014 met het project CoHousing

De wedstrijd verloopt in twee fasen. In de eerste ronde wint de laureaat in elke categorie 3.000 dollar (zo’n 2.700 euro) en gratis Vectorworks-software en -training voor zijn/haar faculteit. Alle regionale winnaars stromen vervolgens door naar de internationale Richard Diehl Award, met een prijs van 7.000 dollar (ongeveer 6.500 euro) voor één wereldwijde winnaar.

De Vectorworks Ontwerpprijs is een initatief van producent Nemetschek Vectorworks Inc. in samenwerking met Design Express, de verdeler van Vectorworks in de Benelux.

Meer informatie

Reageer op dit artikel