nieuws

Aanmelden voor Duurzaam Bouwen Awards

Architectuur

Gemeenten, regio’s, corporaties en bouwpartijen kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards 2014. De winnaars ontvangen hun awards op 3 februari volgend jaar uit handen van staatssecretaris Wilma Mansveld.

Aanmelden voor Duurzaam Bouwen Awards

 

 

Doel is om de beste samenwerking en prestatie op het gebied van duurzaam bouwen in Nederland te huldigen vóór de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Duurzaam bouwen werd lang genoeg gezien als visie of toekomstmuziek. Nederland moet nu bewijzen dat het zijn ambities waarmaakt, vinden de organisatoren.

De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards zijn een beloning voor de inzet van koplopers die laten zien dat een goede samenwerking de sleutel is tot succesvolle duurzame projecten.

Reageer op dit artikel