nieuws

Ideeënwedstrijd tijdelijke invulling bouwlocatie

Architectuur

Een competitie moet ideeën opleveren voor de tijdelijke invulling van een bouwlocatie in de gemeente Blaricum. Zowel ondernemers, burgers als studenten kunnen aan de ideeënwedstrijd mee doen. De achterliggende gedachte is dat de uitkomsten kunnen dienen als inspiratiebron voor andere gemeenten. Dat maakt de gemeente Blaricum bekend.

Ideeënwedstrijd tijdelijke invulling bouwlocatie

 

Het betreft het gebied Blaricummermeent. Daar zijn terreinen met een oppervlakte van 40 hectare beschikbaar om te worden bebouwd. Omdat de invulling van de terreinen op zich laat wachten is de gemeente op zoek naar ideeën voor tijdelijk gebruik.

Bij de competitie werkt de gemeente Blaricum samen met onder meer de praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling van de TU Delft. Het is de bedoeling uit de ingediende plannen een keuze te maken en deze ook te realiseren. Voor de twee beste ideeën zijn prijzen beschikbaar van 1000 en 500 euro.

Reageer op dit artikel