nieuws

Win de nieuwe Grunberg!

Architectuur

Win een exemplaar van de nieuwste roman van Arnon Grunberg ‘De man zonder ziekte’! Kans maken? Laat ons dan weten wat je van onze nieuwe Magazine App voor de iPad vindt. Dit is een internationale editie van het tijdschrift de Architect en de eerste in een serie inspirerende thema-edities.

Win de nieuwe Grunberg!

 

 

 

Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar stelt vijf exemplaren van ‘De man zonder ziekte’ beschikbaar. “Het verhaal gaat over een jonge, idealistische architect die naar Irak reist met het winnende ontwerp voor een operagebouw onder zijn arm. Volgens hem moet een architect het leven van mensen mooier en comfortabeler maken. Maar door het ongeluk dat hem daar treft, komt hij tot nieuwe inzichten”, schreef hoofdredacteur Harm Tilman over deze roman in zijn blog

Je kunt één exemplaar winnen door een recensie van de Magazine App over wellness te mailen naar architect@sdu.nl

Wil je graag kans maken, maar ken je deze iPad app nog niet? Download dan hier de eerste editie! De app is gratis voor abonnees. Op deze Magazine App vind je verdiepende artikelen en exclusieve content zoals video’s, interactieve tekeningen, slideshows, hotspot-maps en links. Zo wordt de werkwijze van architecten en ontwerpers inzichtelijk gemaakt. 

  

Flaptekst van ‘De man zonder ziekte’

Meer nog dan zijn Indiase uiterlijk – het wekt wel eens verwarring, een keer had een man in een café over het gele gevaar gesproken en daarbij nadrukkelijk Sams kant uit gekeken – is dit de kern van zijn identiteit: het gebrek aan ziekte. Hij heeft geen rolstoel nodig, geen permanente verzorging, hij is heer en meester over zijn eigen lichaam. Zo was hij eerst het kind geweest, vervolgens de jongen en nu de man zonder ziekte. Wat hij verder ook is en nog zal worden, hij is vooral gezond, zowel geestelijk als lichamelijk.

Reageer op dit artikel