Project

Woonblokje Hoge Banka

Geen categorie

Het voormalig kantoorvolume is getransformeerd tot een woonblokje. Het vrolijke uiterlijk met veel glas, balkonnetjes, onweringspanelen en natuursteen komt de woonomgeving ten goede.

Woonblokje Hoge Banka

 

 

 

 

De voormalige grote en zichtbare parkeervlakte onder – en rondom het gebouw is nu met groentaluds ingebed. Onder het groentalud bevinden zich de bergingen en in het groentalud zijn de bestaande bomen uitgespaard. Een metamorfose.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Bankastraat
  • Plaats Den Haag
  • Projecttitel Woonblokje Hoge Banka
  • Aannemer Bakels & Ouwerkerk
  • Toeleveranciers false
  • Voorlopig ontwerp 01-01-2006
  • Definitief ontwerp 01-01-2006
  • Aanvang bouw 05-04-2011
  • Oplevering 01-01-2006
  • Opdrachtgever Residentie Vastgoed bv Den Haag
  • Ontwerpbureau Architectenkombinatie
Reageer op dit artikel