Project

Daily Gems etalage-inrichting voor Bershka door Siebring & Zoetmulder en LileSadi

Geen categorie

De jonge ontwerpers van Siebring & Zoetmulder en LileSadi kregen van de internationale modeketen een prachtkans: in het kader van het Bershka Young Designers Project mochten ze etalages ontwerpen voor 18 vestigingen wereldwijd, van Rotterdam tot Osaka.

Elk zomerseizoen zoekt Bershka naar jonge, talentvolle ontwerpers voor het B.Y.D.P om hun etalages in eigen stijl in te richten. Dit jaar presenteren interieur en productontwerpers ‘Siebring & Zoetmulder’ samen met textiel en patroon ontwerpers ‘LileSadi’ zich in de etalages. Hun ontwerpen zijn sinds 1 juli in 18 vestigingen wereldwijd te zien.

In de etalages is een collage te zien van de patronen van LileSadi in combinatie met de meubels van Siebring Zoetmulder. Uiteraard pronkt de Daily Gems ook in etalages, dit wandkastje is door de ontwerpduo’s gezamenlijk ontworpen. De Daily gems biedt naast zijn functionaliteit ook een podium voor een prachtige collage – of beter gezegd: een tastbaar en materieel stilleven.

De ontwerpers zijn blij dat ze deze kans hebben gekregen. “Wij vinden het geweldig dat wij als jonge innovatieve interieur labels mogen samenwerken met een multinational als Bershka.
Wij hebben hen meegenomen in onze manier van werken en laten zien waar we onze inspiratie vandaan halen. Door gebruik te maken van hun kennis is het nu mogelijk ons werk wereldwijd te zien. We zijn erg blij met het eindresultaat.”

Ontwerp en realisatie

  • Plaats Rotterdam
  • Projecttitel Daily Gems etalage-inrichting voor Bershka door Siebring & Zoetmulder en LileSadi
  • Toeleveranciers false
  • Aanvang bouw 13-07-2015
  • Oplevering 01-07-2015
  • Ontwerpbureau Siebring & Zoetmulder ism LileSadi
Reageer op dit artikel