artikel

Deleting dull

productnieuws

Dit actieve en meeslepende gevoel vat Fatboy perfect samen. Weg van de dagelijkse routine en zorgen dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen. Niks meer en niks minder.

Fatboy is een merk dat zich niet makkelijk in een hokje laat stoppen. De producten zijn over het algemeen groots, onvoorspelbaar en gedurfd. De collectie bevat iconische en uitgesproken ontwerpen, met oversized details. Voor Fatboy staat stijl gelijk aan kwaliteit. Niet alleen in de vormgeving, maar ook in de juiste kleurkeuze en het gebruik van materiaal.

De Original vormt – zelfs na 10 jaar- nog steeds de kern van de collectie. Maar inmiddels is Fatboy duidelijk ‘more than a beanbag’ en worden elk jaar nieuwe, sterke ontwerpen toegevoegd. De inspiratie komt van alledaagse vormen en voorwerpen, maar altijd met een originele twist. Als het op product design aankomt wordt nagedacht over hoe producten er uit ‘moeten’ zien of hoe ze zouden ‘moeten’ werken, waarna er innovatie en originaliteit aan wordt toegevoegd. Al het overbodige wordt weggelaten met als doel een ontwerp dat iconisch en direct herkenbaar is als een echt Fatboy product.

 

Het merk DNA draait om 7 belangrijke merkwaarden: gedurfd, sympathiek, onvoorspelbaar, humoristisch, stijlvol, respectvol en rebels. Deze bouwstenen vormen het uitgangspunt van alle projecten en de essentie van wat Fatboy probeert te bereiken: een totaalbeleving op alle fronten.

Verrassende nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers: inmiddels vormen alle producten samen een unieke collectie. Nieuw geïntroduceerde producten zijn onder andere de ‘Concrete Seat’, een multifunctionele kruk die beschikbaar is in 5 stijlvolle kleuren en die je kan combineren met high quality kussens in verschillende kleuren en dessins. De ‘Snacklight’ is een oversized  dienblad met een bijpassend lampje dat samen een verrassende combinatie vormt en altijd met elkaar verbonden blijft door een magneet. En vergeet ’s werelds eerste in- en outdoor kroonluchter niet: de ‘RockCoco’ is een chique en subtiele maar ook duurzame lamp met onmiskenbare Fatboy detailing.

Voor meer inspiratie en informatie check www.fatboy.com.

Reageer op dit artikel